Покрай розовата долина
сякаш минавам покрай райската градина.
С различни декоративни цветя
срещани по различни краища на света.
Обаче България ме дари с късмета,
там срещнах любовта.
Това вечно и незаменимо растение-
бе моята жена.
С такава чистота, невинност,
жажда за живот и признателност.
Огън гори моето тяло
да докосне нейната снага
и дланите ми да попият
стичащите по нея етерични масла на страстта.
Страхът й издига бодли,
а с целувката си се разтича
като розова вода.
Накрая с роза в ръка
й подарих подарих цялата си обич и топлина.
© Yoana Stamatova Всички права запазени