25.01.2016 г., 21:05 ч.

Мъж със сини очи 

  Поезия » Друга
335 0 1

Не е било любов!
И чия е вината?
Как прозрачно внезапно ирисите му посиняха!

 

Не е било и лято!
Скривайки се в хавлията,
в стаята изведнъж през прозореца влезе зимата!

 

Самозаблуда е!
В паяжина от бръчки!
Паякът на страстта сигурно си е връщал

 

ключовете. Колата ли? 
Пеш през спящите улици 
мокрожълти таксита возят своите блудници.

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??