Абсолютна тишина, покой без граници...
Ред сълзи, строени в правилна пътека.
Цял живот, събран на черно-бяла страница,
за последно сбогом. Мъка безутешна!
Две ръце, смирено скръстени завинаги.
Две страни студени, ледено-лилави.
Само спомени остават, само минало,
във души, които няма да забравят!
Черна пръст - едно нечакано убежище.
Дом без порти и прозорци, без уют.
Несънувано, нетърсено безбрежие:
краен пристан на житейския ти път!
© Люба Георева Всички права запазени