Обичам те прекрасно мое цвете
Обичам те с цялата душа
Обичам те когата беше малка
Обичам те разцъвтваща жена
Обичам те, когато се шегуваш
Обичам те, когато се гневиш
Обичам те , когато ти палуваш
Обичам те , когато сладко спиш
Прости за всичките години , когато бях далеч от теб
Прегръщах те през океани и пустини
И молех Бог да бъде с теб
Прегръщах те...
Целувах те тъй нежно
И приказки ти казвах в съня
И колко пъти бил съм благодарен
Че ти си моя Дъщеря.
..................................................................
Благодаря ти Господи , че ти си по – добър с мен отколкото аз с теб.
© Констант Булгара Всички права запазени