Не мога да ти подаря аз нищо материално,
разбираш, криза е сега…
Но аз поет съм и ще се опитам, нестандартно,
подарък, в стих да претворя.
В това объркано и сложно време
изобщо не е лесно себе си да съхраниш,
да си останеш тъй усмихната и ведра
и в бизнеса отличен професионалист.
Аз знам, че трудности те чакат,
че няма да е лесен твоят път,
но също сигурна съм, че не малко
радостни моменти предстоят.
Желая ти успехите да бъдат повече
от трудностите по трънливия ти път,
дано откриеш най-голямото съкровище
във смисъл на любов, семейно щастие, уют.
Да съградиш стабилен дом,
семейството ти да се умножи,
животът ти да бъде песен,
макар и на моменти да горчи.
Желая ти да чувстваш себе си обичана,
щастлива, целеустремена и добра.
Във всичко, до което се докоснеш,
да виждаш сбъдната мечта.
Приятели да имаш ти желая,
по пътя да не си сама.
Бори се, не унивай, имай вяра,
че трудното е временно, не винаги ще е така.
И нека празници да има весели,
купони, танци, песни до зори!
В тези тъй забързани, работни делници,
намирай време да празнуваш - млада си,
едва на тридесет и три!
© Счетоводител Храбър Всички права запазени