Истината е максимумът,
празното,
разпознато
след всяка загуба.
Истината е там
в травмата
от детството
от младостта
от страха
от старостта
в раздялата
с наивната вяра
и сблъсъка с
цивилизацията.
© Счетоводител Храбър Всички права запазени