Децата прескачат локвите,
големите крачат през тях;
децата се капят,
големите се оливат;
децата от живота се опиват,
големите заради живота се напиват,
Големите деца не са деца,
те просто не приемат възрастта!
© Ссссс Всички права запазени
Все пак браво, че са забелязани и отбелязани!