Дали кралица съм или слугиня,
дали съм блудница или светица?
На кой му пука? Леко ще премина
през тоз живот - коварна плетеница.
Ще търся хората със светлина,
такива, дето като мене скитат
и разговарят с птици и места,
където миг и вечност се преплитат.
Не съм от тук. И имам своя лудост.
И нека да съм странна, неразбрана.
Разбирам, че за някои е глупост.
С душата на дете ще си остана!
© Nina Sarieva Всички права запазени