7.12.2013 г., 19:54 ч.

Не съм те лъгала, без да лъжа себе си 

  Поезия » Философска
429 0 0

Ако не пред себе си,

пред кого да призная,

че страхувам се, страхувам се

реалността да позная.

Тъй сладко е да живея в илюзия.

Да изтривам грешките с голямата гума.

Тъй весело да играя комедия,

когато не всичко е всъщност розово.

Добре ми е в свят от лъжи и заблуди.

Добре ми е, вярвам си, кой ще ме съди.

И тайничко вярвам отново на себе си,

че реалността е единствено само

перлен наниз от предразсъдъци.

Иии, че всъщност всеки си има 

свой малък, неистински,

шарен свят от илюзии.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??