28.10.2010 г., 13:38 ч.  

Нима е грях 

  Поезия » Друга
696 0 2

Бил съм навсякъде,

бил съм кой ли не...

Нека друг да бъде,

но този път аз не ...

 

Бранех се от всеки,

какъвто и да бях...

Пътища, а не пътеки,

търсех, нима е грях...

 

Не искам да виждам

стари мръсни стени...

Искам да обичам,

нови, светли мечти...

 

Искам там да стигна,

до онзи светъл бряг...

В него да надникна,

както в съня го видях...

 

 

 

© Димитър Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??