Съмнявам се
в изминатия път,
в настилката,
в наклоните,
в последната му права,
но
въпреки това
нозете го вървят,
макар
завоят да ги лъже,
че мъничко до целта остава.
А там,
в неприказния храм,
очаква ме
на приказката Разказвачът.
Две думички,
от моите,
да му подам,
защото много те
за приказката значат.
© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени