28.02.2010 г., 19:58 ч.

Охлюв 

  Поезия » Друга
452 0 0

 

 

                    Ти изпълзя подир дъжда

                    След юнския дъждец

 

                    Вдясно от тебе времето тече

                    Вляво от тебе времето тече

 

                    Ала ти вървиш по сухото

                    Разделяш слънцето на месечини

 

                    Пътуваш без път

                    И пътя след тебе се ражда

 

                    Над тебе небе

                    Под тебе небе

 

                    (На корубата звезден прашец...)

 

 

 

© Янко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??