дървени прозорци в рамки от стъкла
тайнствени рози сред бодлива мъгла
изгнили кошчета в метални отпадъци
слънчеви небеса сред сини отблясъци
лаещи нашийници на сребърни кучета
радостни старци и намръщени внучета
пронизителни дами със засегнати викове
прочувствени страници с хартиени стихове
струнен барабан и клавиши на китара
щастливо погребение на девица стара
изсъхнали вази в порцеланови цветя
с твоето изчезване светът ли полудя?
© Владимира Найденова Всички права запазени