Витално си и приказно хвърчило,
как искам да те уловя!
През детските години ти премина,
днес мога ли да те спася?
От битки ежедневни и нелеки
не, няма да те нараня!
Лети, лети спокойно, ще те чакам
и няма, няма да заспя!
Ще дойда с теб света да преоткрия -
премъдър, стар и разнолик!
Ти край ли си, начало на връвчица,
но здраво стискам те - щастлив!
© Мариола Томова Всички права запазени