7.08.2013 г., 23:01 ч.  

Пак 

  Поезия » Философска
788 0 10

Пак вятърът в прозорците наднича
и пак снегът затрупва своите пътеки.
Пак зимата в снежинки се изрича
изтрила от сезона цветовете...

 

Пак глъхне песента в една лавина
и спомена полека избледнява.
Далече за пространството отмина
на слънцето прозрачната жарава...

 

Пак времето подгонва вековете
под напора на новите години,
а хората отиват там, където
животът сменя малкото си име...

© Елена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??