Магия?! Ех, каква човешка драма!
Пийни си чай от женско би́ле лудо.
Филия хляб, каймата – двеста грама,
да видиш що е то принцеса – чудо!
От рицаря ли? Копие остана!
Забожда сиренцето на мекица,
Принцесата се чуди от зарана
вълшебница ли е или змеи́ца?
На чудеса ли? Хич не се надявай!
Какво не стига – вино ли, жени ли?
Принцесите умрели съживявай,
щом пепеляшки дремят в сериали.
А Дон Кихот и Дон Жуан се влачат
с красавици елитни „Периньон“!
И после ходят в скута да поплачат
на стогодишна с вкус на анасон...
Принцесата без приказка остана,
след девет планини, сега в десета
отглежда силикони на бостана...
Узряха ли ви тиквите, момчета?!
като плашило в градината на чувствата!🤗