Подарени Крила
Какви искри! Порой звездици
изгарят в сърцето нажежено!
Същински огнени войници -
душата атакуват устремено!
"- Хей, Волю!.. Ума дали ще може
това дерзаещо Сърце да усмири?
Нима затуй на Ангелите, Боже,
крила от вечността им подари?".
Лъчиста
© ЛЪЧИСТА Всички права запазени