29.11.2006 г., 21:36 ч.

Поет 

  Поезия
671 1 0

Глуха тишина прегръща

феерия вечерна във нощта,

глухота пак мрака превръща

целувки предишни в мъгла.

 

В самота луната заспива –

спомен покварен и блед,

слепотата тихо замира

в мислите на мечтаел-поет.

 

Не гледай, не слушай тъгата,

усетил нейния допир,

заспивай, усмири душата,

на поета в кроткия вопъл.                                                             

© Антоанета Тонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??