Когато целувам те,
се давя в поезия.
И с тебе я чуваме -
симфония неизбежна.
От мойто сърце
към твойто прескача
Ново изкуство е
и има вкус на лято.
Искам да вдишам всяка дума, която не казваме.
Искам цяла вечност тук да остана.
Ако мойта поезия държи ни заедно,
то твоята поддържа ме цяла...
© Ангела Топалова Всички права запазени