7.02.2012 г., 22:20 ч.

Погледнати 

  Поезия » Любовна
544 0 0

 

Извърнах се,

                сякаш прелест лучна връз душата –

да те погледна... и да не те забравя!

 

Олюлях се,

                сякаш вятър лута се в тревата –

стръкче песен о сърце ми се заравя.

 

Зародих се,

               през коренящите се ноти –

хармонията вдън от мен изгрява.

 

Извисих се,

              от симфоничните си квоти –

духът на тежестта се извисява.

 

Преоткрих се,

                от нюанси в безтегловност –

с нови четки и пастел ме ти даряваш.

 

После скрих се,

                в художестваната угодност –

да  ме погледнеш и да не ме забравиш.

© Димитър Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??