4.09.2009 г., 23:01 ч.

Полунощен оргазъм (2008) 

  Поезия » Философска
828 0 5

 

Пия във рими,

в акростихове пуша, 

дишам във хайку,

крещя с междуметия.

С ритми рисувам

урагани и суша,

във могила съм скрила

елемента си - петия.

 

Ода изплаках за душата 

на Змея.

Стадо от вещици

подслоних у дома си.

Мога и теб 

в петостъпен 

ямб да изпея.

Нищо за мен не знаеш, 

ебаси. 

 

Хала съм ялова,

зла и студена.

Плодовита сърна,

сърцедивна кошута,

като слон моногамна,

пò от теб извратена.

По-безвкусна от вчерашна 

пица "Прошуто".

 

Чипс с дъх на есен,

коктейл "Маргарита",

сутрешна водка,

полунощен оргазъм.

Вече не помня

какво ме попита.

А и забравих

защо съм ти казала...

 

 

© Александра Симеонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??