Днес ми е денят за мразене.
Георги Динински
Какъв ден! Дълъг и първобитен
като празно небе - гърми, а пече.
Ще помразя малко и трябва да свикна,
защото в джунглата от обич се мре.
Каква свобода - казвам каквото мисля!
И не само казвам, а го казвам добре.
На рогатия ангел крила не поникват,
когато откаже от срам да умре.
Та ми е зор, треперя, силно се пóтя.
Напрягам мускули и тропам с крак.
Дори гледам мръсно и псувам жестоко..
Няма значение кой, за какво и как.
Не че искам много. Искам отсрочка,
преди на всички всичко да разреша...
Един ден само да мразя, ей тъй-нарочно,
като всички, които умеят това.
Не изтрих този коментар, само защото има качеството и на сигнал. Махнах само обидното обръщение в него. Коментарът на Йотова не мислех, че е обиден. Но щом го намираш за такъв, ок. Коригирах и него. Отправям второ предупреждение на Енцо за повторно нарушаване на Етичния кодекс и публично мъмрене. Злоупотребите с оценките са бонус. Трето няма да има.