Все някога аз ще се върна
от другия край на света...
Към тебе с усмивка ще хукна...
ще вгуша се в твоята гръд...
Но този път ще е различно...
не ще да те пусна след миг...
(Когато почти те изгубих
разбрах колко значиш за мен!)...
Дни, седмици, месеци даже,
години... дори векове...
ще бъда аз вгушен в гръдта ти...
до моята майка... до теб...
© Андрей Андреев Всички права запазени