Веднъж отдавна някой ме попита
обичам ли да ме харесват хората
Тогава отговорих без да мисля
Да ме обичат и обичам е най-важното
Да ме харесват могат тези многото
които искат да ми бъдат приятели
Да ме обичат могат само хората
видели и сърцето и душата ми
И въпреки това решили се
да останат, да не ме напуснат
Да са до мене във добро и лошо
и мои верни приятели да бъдат
© Росица Георгиева Всички права запазени
Произведението е участник в конкурса:
Приятел е този, който знае всичко за теб, и въпреки това те обича »