Призив към онова в главата ми 😑🔫
Разболей ме докрай, докато не се свърша
Извий ръцете ми, чак костите да изскочат
Разкървави ме така , че да не се избърша
Изкарай всичките ми сълзи, за да ги лоча
Пребий ме, пречупи ме, не ме възкресявай
Адски ми писна душата ми да изнасилваш
Бъди изрод и за последно се забавлявай
Но спри крилете ми със страх да затискаш
Психопат да беше, досега да си ме заколил
Границата на садизма ти е като окръжност
И религиозен фанатик така не се е молил,
както аз да се спася от твоята безбожност
© Лора Всички права запазени