Посях цветя във своята градина
и нежно с обич ги полях,
свежест на света да носят,
на хората - своя аромат!
Ще радват те очите ни човешки,
в ранно утро нежно ще шептят,
ще напомнят, че и ний сме цвете,
различно носим своя аромат.
И ние сме единствената роза,
копнеещи за грижи и любов,
опитомена иска тя да бъде,
до кладенеца с принца. Благослов!
Елеонора Крушева
© Елеонора Крушева Всички права запазени