Бъди емоционален
Доверявай се обичай
На ближния си верен ти бъди
От любовта не се отричай
-
Но буря вътре зашуми ли
Сърцето силно затупти
За емоции знай че няма време
Единствено ума ще те спаси
-
Урока щом веднъж научиш
Очи широко отвори
И знай че сила има в тебе
Да вдигнеш девет планини
-
новороденият
© Новороденият Всички права запазени