Изпълнен със мечти за красота,
аз вървя по пътя свой,
където чака ме нощта,
когато греят ме звезди безброй.
И аз ще чезна в техния простор,
от майката природа прегърнат,
и тъй е със всеки, няма спор,
че всеки в прах ще е превърнат.
© Георги Всички права запазени