12.07.2011 г., 7:38 ч.

Път 

  Поезия » Философска
457 0 1

Път

 

Пътувам в безвремие,

създавам веселие,

рисувам съвремие,

чертая бъдеще на светлината,

докосвам нежно росата!

© Пламена Сомова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??