Сам. Отново сам.
Само със пронизващата остра болка.
Знам. Това е за последно, знам,
тъга да ме обвива като облак.
Вали. Във мен вали.
Със капки едри и червени.
Боли. Във мен боли.
С кръвта ми капките са оцветени.
Вик. Болезнен вик.
И устните са ледено студени.
Миг. Последен миг.
Очите за последно се затварят уморени.
© Мирослав Драгоев Всички права запазени