10.06.2009 г., 8:12 ч.

Сама с луната 

  Поезия » Любовна
636 0 0

Нощта се спуска

и бавно закрива очите

с меко покривало.

Сърцето прелива

от объркани чувства

и безкрайни въпроси

съня надалеч прогонват.

Луната свети,

но топлина не дарява.

Огнището грее,

но мир в душата не всява.

Тъгата безмерна

как да прогоня

и усмивката прежна

отново да върне

                                                              надежда в очите.

© Росица Малчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??