Някога болеше, но вече не боли,
някога кървеше, но вече не кърви.
Някога я мразех и проклинах,
но вече много я обикнах.
Някога ме беше страх,
днес със нея заживях.
През деня я благославям,
вечер я моля с мен да остане.
Самотата е, не я познавах,
но сега я обожавам.
Искам вечно да е с мен,
да не ме напусне някой ден.
© ЕЛЕНА ГОГОВА Всички права запазени