3.05.2007 г., 1:18 ч.

Ще те нося 

  Поезия
624 0 5

                                 Ще те нося в сърцето си винаги,
                                 ще те виждам във светлите спомени,
                                 защото обичам те още,
                                 моя първа, единствена обич.


                                 Ти не питай защо се сбогувам,
                                 тежки думи недей да изричаш,
                                 виж очите ми - те те целуват,
                                 ще заплачат, но после, самички.


                                 И небето със тях ще заплаче,
                                 ще отмие следите ми прашни,
                                 а когато дъгата се спусне,
                                 ти спомни си за мен със усмивка.


                                 И не питай защо се сбогувам,
                                 моя първа, единствена обич,
                                 просто знай, че макар и далече,
                                 аз оставам завинаги твоя.

© Эоя Михова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??