Лек ветрец
поле широко
зрели класове
хоризонт синей
слънце жарко
дар-прехрана
поднесен нам
*
Гора свежо-разлистена
нежно зелена трева
цветя грейнали
в пъстроцветна дъга
*
Море разбушувано
белоснежни вълни
крясък на чайките
скали водораслени
облаче пернато
рейнало крила
слънце недостигано
голяма мечта...
© Ивелина Симеонова Всички права запазени