И когато, лежейки със горящи очи,
трескав пулс те рисува пред мене,
тишина ме изпълва, тишина ме вали,
а Смъртта е дошла да ме вземе;
аз полагам ръка в костеливата длан,
твойто име шептя за последно.
И усмихната тръгвам – Аз обичах. И знам,
че не съм си отишла безследно.
25.07.17
Алекс (Малката)
© Алекс Малката Всички права запазени