1.11.2012 г., 12:20 ч.

След полунощ 

  Поезия » Любовна
656 0 1

Сънят ми изчезна отдавна,

открадна го алчен сатир...

Изгубих го в битка безславна,

целунах любовен вампир...

 

Все търся любов отогава,

но явно я няма в кръвта ми...

Сърцето ми трудно се сгрява,

сега е осеяно с тръни...

 

Излъгах! Отглеждам си роза,

като малкия принц съм и аз...

Откривам там своята доза,

така съм щастлива за час...

 

После се крия от всички.

От себе си все не успявам...

Обикалям със празна паничка,

прося милост и бавно се давя...

 

Нелепо за него тъгувам

и чакам Морфей да ме гушне...

Мечтая любов да сънувам,

обещавам да бъда послушна...

© Величка Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??