Слязох от планината
само за да те позная.
Пътеводителя на стъпките ми
дотогава беше невидим за любовта,
но щом слязох на земята,
полетях наистина към небесата
и тогава само тя започна да ме наставлява,
да ме следва и да я следвам аз.
© Тита Всички права запазени
Радвате ме...