23.07.2009 г., 11:13 ч.

Soulmate 

  Поезия » Бели стихове
681 0 2

Винаги те е

нямало.

Като водопад

сред пустиня

в очите на пътник...

отвъд.

 

Винаги те е

имало.

Като избор

пред клада -

опростен или грешен...

винаги мъртъв.

 

За теб не се опазих,

но никога

няма да бъда

целувана,

галена,

любена.

 

За теб думи

много изписах,

но никога няма

да бъдеш

описан,

разказан,

словопомазан.

 

Погледни на мен

като на Целител.

Изцелявам те...

от съществуването ти

в невремието ми.

 

Пророк беше онзи,

който те отрече и

проби в мен 

кратер,

колкото

каньон...

 

 

 

© Ареола Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хубаво е браво !!
  • Хареса ми!
Предложения
: ??:??