Мракът ни обзе
и сцената е тъмна.
Студ...
Тишината ни обгърна.
Блясък от прожектор...
Завесата се вдига
и всичко по сценарий
с режисьор във всеки ъгъл.
Изпотени актьори,
познати вече роли.
Публиката липсва.
Защо ли!?
Краят наближава...
Неочаквана развръзка,
всичко свършва рязко.
Завесата се спуска.
Край! Приключи този АД...
НЕ!!! Антракт...
© Иван Петров Всички права запазени