Когато хаосът ме сполети,
отварят портите си в мен,
несподелените желания.
Загубвам се във себе си и тръпна…
Смалявам се като дете,
очакващо да му разкажат приказка.
И песента с минорната тоналност,
разплаква детското ми сърчице!
И хълцам, и текат сълзите ми,
и толкова съм беззащитен…
Потопен във свойта съпричастност,
до мен трепти и пърха детството…
06.02.2019
© Константин Корадов Всички права запазени