23.09.2011 г., 0:06 ч.

Светлик 

  Поезия » Философска
345 0 0

СВЕТЛИК
Със радост срещам залезите уморен.
Разгонвам ято мисли неспокойни.
Завързвам в папките изминалия ден
и шия с кръпки дневните пробойни...
След Лудницата на деня аз пак съм сам!
И чукам чаша насаме, с Душата...
Дали и с другите е тъй, не знам...
Но в този миг обичам Самотата.
И чувствам аз, че в този важен миг
с най-съкровеното си аз живея!
И в мене грее вътрешен светлик!
Запален някога... от Прометея...

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??