Не искам да бъда щастлив на Земята...
не искам пари и дворци...
не искам да имам колони и роби,
които да бия с камшик...
Не искам да бъда успешен с цената
да слушам Големия брат...
но искам... човешки... аз с Бога в сърцето...
да водя достоен живот...
Не искам да бъда щастлив на Земята...
не искам пари и дворци...
не искам да имам колони и роби,
които да бия с камшик...
Не искам да газя аз в локви от кърви
в чудовищен свят на война...
но искам да виждам как заедно всички
държат се ръка за ръка...
Държат се, но в свят, подчинен на Госпо́да,
свят, в който царува морал!
Свят, в който на ближния ти да помогнеш
е твоя мечта, идеал!
© Андрей Андреев Всички права запазени
Аз ти пожелавам и щастие към тях!
Поздрав!
Литатру