Съдбовно
Когато все си мисля, че Го срещам -
oказва се поредната илюзия.
Мигът съдбовен е обикновена среща,
размит в изтънчена алюзия.
Пространството и времето се сливат -
превръщат се в циничен нихилизъм.
Помръква Радостта - обидена,
размазана от жалък егоизъм.
От седмото небе със неохота слизам -
изгубено доверие от нечестиви мисли.
... Тогава все се сещам, че излизам
от калните капани на Съдбата - чиста...
Всеки от нас може да бъде разбран от един-единствен човек на Земята. Истински щастливи са онези двама, на които Господ е позволил да се срещнат...
Димена
© Димена Всички права запазени