На разпит бях - морето ме разпитваше.
Скалите не спестяваха въпроси.
Всичко си казах - вълните почувстваха
вината ми и... ми простиха...
... а после...
Морето утихна съчувствено.
"Невинен" - скалите на пожълтяло листо се подписаха.
Изгревът с усмивка ми подаде листото и...
... добави малко увереност, която ми липсваше.
© Георги Колев Всички права запазени
Ако така пишеш когато си неуверен... оо да! Искам да прочета нещо, когато си сугурен в себе си!