Шафранено ценен, горчив, ароматен
Анима с анимус в същностна схватка,
силно на кръвта и земята подвластен.
Тъмно и светло, слабо и силно – в загадка.
Радост в безгрижие, но младост в тревога.
Искри и сияе, но огънят тлее, скрит надълбоко...
© Счетоводител Храбър Всички права запазени