19.12.2010 г., 15:39 ч.

Тъжна Луна 

  Поезия » Друга
907 0 7

Луната свети тъжно...

в леглото на нощта и

облаци нахални я прегръщат,

носейки ù само пустота...

  

Тя блести... прозрачно нежна,

омагьосвайки света...!

Но единствената ù съдба е

да бъде вярната прислужница на 

безкрайната вечерна тишина...!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  25.09.2001г.

© Моника Стойчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??