26.01.2010 г., 10:56 ч.

Увод 

  Поезия » Друга
677 0 2

Хвъркай, кон вихрогон.
От гърди излиза стон.

По живот неживян

и по свят невидян.

 

Хвъркай, кон вихрогон,

че по стръмний склон

е безмислен всеки стон.

 

Хвъркай ти и прелети

над дълбоките води.

И с мечтите победи

черните сълзи.

© Милен Личков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??