Звезда ли там изгрява в тъмното небе?
Самодива ли запява в близката гора?
Прогизнал странник ли оплаква своята съдба?
Това са все въпроси, отговор не щем...
Ответа ний ще търсим на нашия текущ проблем!
Светът е злобен, мрачен...
Човекът - ценностно осакатен...
Къде отидоха онез герои?
Къде се скриха милосърдните човеци?
Всичко веч ли се превърна в изпразнени от смисъл речи?
Това са все въпроси, отговора търсим...
А той очите ни избожда... с този гнусен сребърен прашец!
Хора ний зовем се...
Не хора сме, а зверове!
© Магда Всички права запазени