В ума ми скромен винаги звучи
гласът ти мелодично и омайно.
Проникват трелите ти всеотдайно
като звънтящи слънчеви лъчи.
Гласът ти мелодично и омайно
със струни на китара ми говори
и неведнъж портал красив отвори
към светове разцъфващи безкрайно.
Със струни на китара ми говори
сърцето ти туптящо необятно.
Поглеждайки в небесните очи
душата ти вселенна чувствам жадно.
Сърцето ти туптящо необятно
в ума ми скромен винаги звучи.
© Асенчо Грудев Всички права запазени
Благодаря ти, Валентина!
Благодаря ви, мили дами! Светли празници! Бъдете вдъхновени, щастливи и добри!