Отметнах пелената пред очите,
и вместо светлина какво видях,
парад на пустотата във душите,
и манифести за пари и грях.
Огледах се... безизразни лица,
и сякаш всички са умрели,
доволни зомби с ледени сърца,
омраза с пустота в едно се сплели.
Видях... промити мозъци сивеят,
видях безумен фалш и грозота,
тук там по двама-трима се белеят,
а всички други сливат се с калта.
Видях... а искам да не бях...
© Неземна Всички права запазени